A szakma, ami tetszik nekem - Rajzpályázat

A szakma, ami tetszik nekem - Rajzpályázat

A Bólyi Ipartestület és az Erzsébet Vigadó által kiírt „A szakma, ami tetszik nekem” című rajzpályázatra 4 kategóriában, 2 ország 27 településről, több mint 120 alkotás érkezett. Játékra hívunk mindenkit! Ha valamelyik alkotás tetszik, szavazz rá "lájk" formájában a Bólyi Ipartestület facebook-oldalán.
 

A szavazásról: 3-3 díjat osztunk ki korcsoportonként. A 3-3 legtöbb lájkot kapott rajz alkotója részesül díjazásban. A lájkok között nem teszünk különbséget, 1-1 szavazatot ér a "ujj", a "szív", a "nevetés", stb. A Bólyi Ipartestület, illetve helyi intézmények és vállalkozások különdíjakat is adhatnak, ez azonban független a lájkok számától A díjátadóra az első bólyi nagyrendezvényen kerül sor, melynek időpontját a jelenlegi helyzetben még nem tudjuk. A szavazást a rendezvény előtt 5 nappal zárjuk le. Természetesen, ahogy megvan a díjátadó időpontja, kiírjuk a szavazás-zárás időpontját is.


Blog menü

Érdeklődik a Bólyi Ipartestület legfrissebb eseményei, rendezvényei vagy aktuális hírei után? Bátran olvasson bele legfrissebb blog bejegyzéseinkbe! Arra törekszünk, hogy ezen a felületen minden fontos, az Ipartestülettel, tagsággal vagy egyéb az ipartestületet érintő ügyekről tájékoztassuk Önt. A legfrissebb híreinket a testület Facebook oldalán is megtalálja. Javasoljuk, ha még nem tette feltétlenül kövessen minket a Facebookon. Oldalunkat IDE kattintva is elérheti. Köszönjük, hogy érdeklődik a Bólyi Ipartestület munkássága iránt.
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata