Baranya Megyei Innovációs Díjat kapott a Terrán Tetőcserépgyártó Kft.

Baranya Megyei Innovációs Díjat kapott a Terrán Tetőcserépgyártó Kft.

A prémium kategóriás beton tetőcserepeket gyártó Terrán Kft. 2019-ben jelentős fejlesztéseket hajtott végre. Ipar 4.0 gyártástechnológiai megoldásuk lehetővé teszi, hogy üzemeikben kevesebb, mint 10 másodperc alatt 34 db cserép készüljön el. GENERON nevű új napelemes tetőcserép fejlesztésük különlegességét környezetbarát mivolta mellett az adja, hogy a napcellákat olyan speciális módon integrálják az egyedi tetőcserepek felületére, hogy azok tetőfedő munkafolyamata és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével.

A cég értékrendjének alapja már a kezdetektől fogva a folyamatos innováció, valamint a fenntartható minőség, termékeinek és partnerkapcsolatainak tekintetében egyaránt.

www.terranteto.huBlog menü

Érdeklődik a Bólyi Ipartestület legfrissebb eseményei, rendezvényei vagy aktuális hírei után? Bátran olvasson bele legfrissebb blog bejegyzéseinkbe! Arra törekszünk, hogy ezen a felületen minden fontos, az Ipartestülettel, tagsággal vagy egyéb az ipartestületet érintő ügyekről tájékoztassuk Önt. A legfrissebb híreinket a testület Facebook oldalán is megtalálja. Javasoljuk, ha még nem tette feltétlenül kövessen minket a Facebookon. Oldalunkat IDE kattintva is elérheti. Köszönjük, hogy érdeklődik a Bólyi Ipartestület munkássága iránt.
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata