Idén is átadták az IpOszkár-díjat

Idén is átadták az IpOszkár-díjat

Heilmann Józsefné (Bori Erzsébet) 1947. január 8-án született a Negyeden (Szlovákia).

1961- ben végzett az általános iskolában. Fodrász tanuló Heilmann Gyulánál volt.
Először a női fodrász mesterséget tanulta meg, majd mikor évekkel később mestervizsgát szeretett volna tenni, szükséges volt a férfi szakág elsajátítása is.
1987-ben fodrász mesterré nyilvánították.

Férje, Heilmann József a helyi KIOSZ titkári majd elnöki tisztét töltötte be, szintén fodrász volt. Közös üzletükben több fodrász tanulóval foglalkoztak, hogy elsajátítsák és mesterien űzzék ezt a szakmát. A család örömére fia továbbviszi a mesterséget.  Igaz, már nem a régi épületben, hanem pár méterrel odébb, modern technológiák és eszközök alkalmazásával. Erzsi még manapság is szívesen vállalja régi ismerősök, rokonok frizurájának elkészítését, mert örömmel választott szakmája életének még mindig része.


Kívánunk neki jó egészséget, hogy még sokáig lelje örömét munkájában.Blog menü

Érdeklődik a Bólyi Ipartestület legfrissebb eseményei, rendezvényei vagy aktuális hírei után? Bátran olvasson bele legfrissebb blog bejegyzéseinkbe! Arra törekszünk, hogy ezen a felületen minden fontos, az Ipartestülettel, tagsággal vagy egyéb az ipartestületet érintő ügyekről tájékoztassuk Önt. A legfrissebb híreinket a testület Facebook oldalán is megtalálja. Javasoljuk, ha még nem tette feltétlenül kövessen minket a Facebookon. Oldalunkat IDE kattintva is elérheti. Köszönjük, hogy érdeklődik a Bólyi Ipartestület munkássága iránt.
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata