Megújult a Bólyi Ipartestület tulajdonában lévő ingatlan tetőszerkezete

Megújult a Bólyi Ipartestület tulajdonában lévő ingatlan tetőszerkezete

Márciusban megújult a Bólyi Ipartestület tulajdonában lévő ingatlan tetőszerkezete.

Köszönettel tartozunk Klippel Józsefnek, a Klippel Kft ügyvezetőjének a támogatásáért és egyben szeretnénk megköszönni a munkatársainak a gyors és rugalmas ügyintézést, kiszolgálást és kiszállítást.

Köszönetet szeretnénk még mondani Németh Róbert ácsnak és munkatársainak valamint Sághy Zoltán bádogosnak a gyors és precíz munkáért.

Köszönjük Czett Péternek a használt cserepek elszállítását.Blog menü

Érdeklődik a Bólyi Ipartestület legfrissebb eseményei, rendezvényei vagy aktuális hírei után? Bátran olvasson bele legfrissebb blog bejegyzéseinkbe! Arra törekszünk, hogy ezen a felületen minden fontos, az Ipartestülettel, tagsággal vagy egyéb az ipartestületet érintő ügyekről tájékoztassuk Önt. A legfrissebb híreinket a testület Facebook oldalán is megtalálja. Javasoljuk, ha még nem tette feltétlenül kövessen minket a Facebookon. Oldalunkat IDE kattintva is elérheti. Köszönjük, hogy érdeklődik a Bólyi Ipartestület munkássága iránt.
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata