Kíváncsi a Bólyi Ipartestület tagjaira? Az alábbi oldalon megtalálja az ipartestület minden tagját. A könnyebb felhasználói navigáció érdekében létrehoztunk az Ön részére egy szabadszavas keresőt is, melynek segítségével nemcsak egy adott vállalkozás nevére, de a képviselt szakterületre is rákereshet. A keresés megkezdéséhez használja a rendelkezésre álló mezőket, majd kattintson az oldalon található “KERESÉS” gombra. Amennyiben kérdése lenne bátran forduljon hozzánk. Tájékoztatjuk, hogy az új tagok feltöltése akár több napot is igénybe vehet, így amennyiben legfrissebb tagjainkat nem találja meg tagkeresőnk segítségével úgy kérjük, hogy látogasson vissza néhány nap múlva.

Arra törekszünk, hogy az oldalon megtalálható információk naprakészek és frissek legyenek. Amennyiben bizonyos kapcsolati adatoknál a valóságtól eltérő információkat talál, kérjük, hogy a kapcsolat űrlapon található űrlap segítségével jelezze felénk. Amennyiben Ön szeretne a Bólyi Ipartestület tagjai közé tartozni, ne habozzon, kattintson IDE és jelentkezzen online felületünk segítségével!
Szabó Judit
Virágkötészet
7754 Bóly, Hősök tere 8/a
Adószám: 62833493-1-22

Olyan virágboltot szerettem volna kialakítani, ahova nem csak vásárolni, hanem feltöltődni járnak az emberek.

Olyan kis kuckót, ahova egy-egy szál virágom túl, ispirációért, finom virág illatért, adott vagy kapott jó szavakért járnak az emberek.

Munkám során mindig arra törekszem, hogy az általam készített csokroknak, koszorúknak, dekorációknak sajátos hangulatuk, stílusuk legyen lassan 20 éve.

szabo-ju@freemail.hu
+36 20 232 1883
Tárnoky Mézeskalács - Tárnoky Csaba
Mézeskalács készítő
7754 Bóly, Temető utca 1.

Családunkban a mézeskalácsos mesterség több mint 130 éves múltra tekint vissza. Üknagyapám a Tápióságról Mohácsra telepedett, majd 1882-ban iparengedélyt kapott itt, s kezdte mesterségét gyakorolni, melyet aztán több generáción át örökített tovább. Az évek során családunk székhelye Bóly lett, itt sütjük tovább a környéken azóta híressé vált mézeskalácsot, mely mellett gyertyaöntéssel is foglalkozunk. Mézeskalácsaink számos kiállításon és vásáron szerepeltek előkelő helyen. Elődeim közül nagyapám, néhai Tárnoky Lajos folytatta legtovább a családi hagyományt: 50 éven át, 1941-től 1991-ig. Azt követően 2015-ben bekövetkezett haláláig a mindennapi munkafolyamatokból aktívan részt vett, ezzel segítve az 1991-től már általam vezetett családi vállalkozás működését.

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/T%C3%A1rnoky-M%C3%A9zes-107380016117386

 

Tárnoky Csaba
csabatarnoky@gmail.com
+36 20 346 6103
tarnokymezes.hu
Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
Építőipar
7754 Bóly, Tompa Mihály utca 10.
Adószám: 11541264-2-02

A Terrán a komplett tetőfedési rendszerekkel és kiváló minőségű termékekkel Európa egyik legmodernebb betoncserép-gyártójává nőtte ki magát. Vállalatunk immár 9 országot lát el minőségi beton tetőcserepekkel. A családi tradíciókra épülő vállalkozásnál alapvető követelmény a kutató-fejlesztő munka és a magas minőség iránti elkötelezettség. Ennek az elkötelezettségnek köszönhetően tudtuk megalkotni és a piacra bevezetni a valódi innovációnak számító, Terrán Generon napelemes tetőcserepet.

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/terrantetocserep

 

vevoszolg@terranteto.hu
+36 69 569 950
www.terranteto.hu
Varázsfészek Vendégház
Turizmus
7783 Majs, Kossuth Lajos utca 308.

A Varázsfészek Vendégház kisgyermekes családok számára ideális célpont. Igazi családi paradicsom, jakuzzival, igényes játszószobával, szalmapajtával, zárt udvarral, nagy teraszokkal, borospincével, rengeteg bel- és kültéri játékkal felszerelt, bababarát vendégház, ahol a szülő és gyermek is jól érezheti magát. Házhoz rendelhető a masszázs és különféle kézműves foglalkozások. A fedett teraszon grillezni, bográcsozni és szalonnát sütni is lehet. Egy-két család számára ideális, de a vidéki luxusra vágyó párok és kisebb baráti társaságok is gyakran felkeresik. Önálló vendégház, így senkivel nem kell osztozni a szolgáltatásokon.

 

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Varazsfeszek

 

Dr. Kincsesné Kemény Krisztina
info@varazsfeszek.hu
+36 70 312 0485
www.varazsfeszek.hu
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata