Legyen Ön is a Bólyi Ipartestület tagja!
Élvezze a Bólyi Ipartestület által nyújtott kedvezményeket és ingyenes megjelenési lehetőséget! Csatlakozzon ipartestületünkhöz online regisztrációs űrlapunk segítségével. Tagjaink részére rendszeres gazdasági és szakmai anyagokat küldünk. Tájékoztatjuk őket a legvonzóbb pályázati lehetőségekről, szakmai kiállításokról és természetesen a legfontosabb eseményekről is. Minden tagunknak díjmentes megjelenési lehetőséget biztosítunk kiadványainkban valamint weboldalunkon egyaránt.

Az ipartestülethez való jelentkezéshez nincs más dolga, mint adja meg a vállalkozását érintő adatokat. Kérjük, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen ezek alapján vesszük fel Önnel a kapcsolatot, továbbá ennek megfelelően állítjuk ki a tagdíjról szóló számlát is. Amennyiben Ön korábban már tagja volt az egyesületnek, nem szükséges újra regisztrálni, csak ha elérhetőségeiben, számlázási adataiban változás történt. Kérjük, hogy az adatok megadását követően, amennyiben egyetért velük fogadja el az űrlap alatt megtalálható jogi nyilatkozatokat, majd kattintson a “JELENTKEZEM” gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az online jelentkezés online szerződéskötésnek minősül. Tájékoztatjuk, hogy a Bólyi Ipartestület éves tagdíja 4.000 Ft. A jelenkezést követően kérjük, hogy a tagdíjat utalja át a Takarékbank Zrt.-nél vezetett 50100019-12000069-00000000 sz. bankszámlájára. Kérjük, hogy a közlemény rovatba tüntesse fel vállalkozása nevét és a “tagdíj" szót. A pénzügyi teljesítést követően a tagdíjról készült számlát elküldjük az Ön részére a megadott számlázási címre.

Kedvezményezett: Bólyi Ipartestület
Bankszámlaszám: 50100019-12000069-00000000
Közlemény: Az Ön vállalkozásának neve, “tagdíj”

A sikeres jelentkezésről rendszerünk minden esetben visszaigazoló e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre. A tagi jogviszon megkezdésétől jogosultá válik a Bólyi Ipartestület Tagja logó használatára. Munkatársunk a jelentkezést és sikeres pénzügyi teljesítést követően felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessen Önnel a weboldalon való megjelenítendő adatokról és egyéb fontos tudnivalókról.

Bízunk benne, hogy az Ön vállalkozását is hamarosan a Bólyi Ipartestület tagjai között üdvözölhetjük!
Számlázási adatok
Vállalkozás neve *
Adószáma:
Irányítószám: *
Település: *
Közterület: *
Házszám: *
Kieg. címadatok:
Szakterület: *
Képviselő adatai
Vezetéknév *
Keresztnév *
Telefonszám
E-mail cím *


Jelentkezem
Ismerje meg az ipartestületi tagokat!
Neuperger Balázs- NEUPERGER PINCÉSZET
7754 Bóly, Park utca 74.
Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.
7754 Bóly, Tompa Mihály utca 10.
Czett-Trans Szállító és Szolgáltató Kft.
7754 Bóly, Töttös út 3.
Keller Tibor
7940 Szentlőrinc, Árpád u. 17
Gelei Ágota
7754 Bóly, Hősök tere 10.
Pudár Kati Üzlete - Nádasdi László Istvánné
7754 Bóly, Széchenyi út 3.
Varázsfészek Vendégház
7783 Majs, Kossuth Lajos utca 308.
Gyarmati Bt.
7754 Bóly, Szabadság utca 14.
Breitenstein Cukrászda - Cremyko Kft.
7754 Bóly, Ady Endre utca 5.
May András
7754 Bóly, Zrínyi Miklós utca 9.
Czinege-Huba Kft.
7754 Bóly, Szabadság utca 19.
Máy Vizuális Művészeti Stúdió
7754 Bóly, Vörösmarty Mihály utca 60.
Szabó Judit
7754 Bóly, Hősök tere 8/a
Klippel Kft.
7754 Bóly, Puskás Tivadar utca 34.
HOFMA Könyvkötészet
7754 Bóly, Park utca 2.
Agro Boy Kft.
7754 Bóly, Kodály Zoltán utca 2
A Bólyi Ipartestület Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Bólyi Ipartestület Csapata